Двама руснаци са  задържани за обирите в големи магазини в

...
Двама руснаци са  задържани за обирите в големи магазини в
Коментари Харесай

Руснаци нинджи обирали магазини през покрива

Двама руснаци са  арестувани за обирите в огромни магазини в Пловдив. Те съумели да влязат през покрива в два търговски обекта на бул. " България " и в огромна верига в кв. " Южен ", без да задействат охранителните системи.

" В ареста са двама млади съветски жители. Те са хванати в София и са докарани в Пловдив ", изясни пред " Марица " шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Йордан Рогачев и добави, че все още се правят процесуално-следствени дейности под наблюдението на Районната прокуратура.

При следствието на двата обира се оказа, че крадците са работили като алпинисти. По един и същи метод те са изрязвали дупки на покрива на магазините и оттова са се спускали по въжета вътре. После по същия метод са се изнасяли. При това и в двата случая СОТ-ът не се е задействал.

На 2 юни крадците нападнаха двата магазина на бул. " България ", като оттова отмъкнаха към 10 000 лева, скъпи мобилни телефони и друга техника. Пет дни по-късно по същия метод беше обран и  обекта на бул. " Македония ", откъдето плячката беше към 3000 лева

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР